iManager - intrebari frecvente


Noutati!


DESCARCATI iManager Versiunea Tiparire ordine de plata catre furnizori.
Aveti perioada de proba 15 zile. DESCARCATI iManager Versiunea 2.1 Aveti perioada de proba 15 zile.

DESCARCATI iManager Versiunea pentru agentii
de
turism

Aveti perioada de proba 15 zile.


Noutati

Varianta
MOBILE EDITION
- Automatizarea fortei de vanzare (SFA)

iManager SOLARIS


Intrebari frecvente
Cerinte pt. rularea programului de facturare iManager

I: Care sunt cerintele sistemului pt. a putea folosi programul?
R: Trebuie sa aveti instalat JRE (Java Runtime Environement), versiunea 1.6.

Pot fi 2 situatii:
  1. Nu aveti deloc instalat JRE . In aceasta situatie modulul de testare JRE al programului iManager va lansa web browser-ul d-voastra implicit (ex. Internet Explorer, Firefox, etc). In cazul in care acesta are activat un mecanism de blocare va aparea o bara galbena.cu urmatorul mesaj: �To help protect your security, Internet Explorer has restricted this file from showing active content that could access your computer. Click here for options...� In aceasta situatie trebuie sa dati clic dreapta pe bara galbena si sa selectati �Allow Blocked Content�. JRE va fi instalat. (pt. mai multe detalii consultati Ghidul de instalare, Cerinte sistem � Instalare JRE http://imanager.ro/instalare.php )
  2. Aveti instalata o versiune mai veche de Java, care nu este compatibila cu programul.(vezi �Cum verific ce versiune de Java am instalata?�
ATENTIE! La versiunea pentru agentiile de turism este obligatoriu sa aveti instalata versiunea 1.5. In cazul in care aveti o versiune mai noua, trebuie mai intai sa o dezinstalati iar apoi sa instalati versiunea 1.5 de la urmatorul link: http://java.sun.com/javase/downloads/index_jdk5.jsp (Java Runtime Environement (JRE) 5.0).


I: Cum verific ce versiune de Java am instalata?
R: In Internet Explorer deschideti link-ul urmator: http://www.java.com/en/download/installed.jsp si dati clic pe butonul �VERIFY INSTALLATION�
Daca versiunea dvs. este mai veche va aparea urmatorul mesaj : �Oops! You don't have the recommended Java installed� precum si �Download free Java for Windows�. In acest caz dati clic pe butonul �Download now�.


Instalare Licenta/Licente

I: Am instalat programul, am instalat licenta � nu recunoaste societatea. De ce?
R: Pentru instalarea licentei si configurarea societatii trebuie sa urmati acesti pasi (in aceasta ordine):
  1. In Start/All Programs/iManager/iManager(ADMIN) intrati in Administrare/Administrare Licente. Aici salvati licenta primita.
  2. Abia dupa ce ati instalat licenta puteti sa configurati datele societatii dvs.
    Intrati in iManager(ADMIN)/Administrare/Administrare Societati. Se va deschide societatea test.
    Faceti clic pe butonul �Adauga�. Se va deschide o fereastra in care trebuie sa completati datele societatii dvs. (denumirea societatii, cod fiscal si nr. de ordine in registrul comertului/an). ATENTIE! Codul fiscal trebuie sa corespunda exact cu cel din licenta primita de la noi, fara spatii sau caractere suplimentare (in caz contrar societatea nu va fi recunoscuta).
  3. Intrati in Start/All Programs/iManager/iManager. Dupa ce introduceti utilizator/parola, prima fereastra care se deschide este cea cu datele societatii dvs., unde va trebui sa mai completati si alte date (capital social, sediu, sigla s.a.). Toate aceste date vor aparea implicit pe facturile pe care le emiteti.

Afișarea măsurilor ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea litigiilor
Harta Site Contactati-ne